Receptas / Saison R1
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
pilsner salyklas | 3.0 | 5.500 | 61.1 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.000 | 22.2 | |
TF Torrefied Wheat | 5.2 | 1.000 | 11.1 | |
Medus | 15.0 | 0.500 | 5.6 | |
9.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.9 | 70 | 60 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3711: French Saison | 12.0 | 91 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Imbieras | 35.0 g | Virimui | 5 min. | |
Citrinos žievelė | 20.0 g | Virimui | 5 min. | |
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 20.0 g | Virimui | 5 min. | |
Rabarborai | 660.0 g | Antrinei fermentacijai | 1 sav. |
Pastabos
Target RA -51
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=2X1W09F
Su rabarborais antrinėj užpilta 10 l alaus-šis dar geresnis
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=2X1W09F
Su rabarborais antrinėj užpilta 10 l alaus-šis dar geresnis