Informacija

Kiekis:
9 litrai
Efektyvumas:
100 %
Stilius:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 14 d.

Parametrai

OG:
1.157
FG:
1.014
ABV:
18.7 %
IBU:
0
EBC:
19
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Medus 3.9 2.180
Medus 3.9 1.410
Spanguolių nektaras 22.0 0.790
      4.380

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Coobra Universal stipriam vynui 10.0 91

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Mitybinė terpė mielėms 10.0 g Pirminei fermentacijai -
"Amaretto" esencija ("Drinkit") 25.0 g Antrinei fermentacijai -
Prancūziško ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos 15.0 g Antrinei fermentacijai -
Vanilė 5.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

* Virimas: 6 ltr vandens ir 1,5 ltr medaus (2,175 kg), nugraibant putas, kol nebeputos. OG: 1,095, Fermentacijos temperatūra 25° C
* Po trijų parų -- SG:1.022, ABV ~8,9, temperatūra 25° C Išvirta likęs 1l medaus (1,45 kg) su spanguolių nektaru, atvėsinta ir supilta į fermenterį.
* Po dešimties parų -- Fermentacija baigėsi. Keliaujam į antrinę (su ąžuolo drožlėm, vanile ir "Amaretto" esencija).

Nuotraukos

Prisijungę aludariai