Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. birželio 23 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.015
ABV:
5.7 %
IBU:
30
EBC:
76
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Baltijos Puta

    2020 m. vasario 22 d.
    Vieta: III

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 5.100
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.000
Crystal malt 131.0 0.700
Laktozė 1.0 0.350
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1506.6 0.280
BEST Chocolate salyklas 907.0 0.260
Skrudinti miežiai 1159.0 0.030
      7.720

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 14.0 26 60
      26  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M15 Empire Ale 12.0 72
Wyeast 5112: Brettanomyces Bruxellensis 12.0 80

Pastabos

Vanduo:
Visas: 45L
Mash: 21L (RO)
Sparge: 24L (RO)

Profilis:
Ca: 72ppm
Cl: 68ppm
SO4: 104ppm

Mash:
CaCl - 2.1g
CaSO4 - 3,2g
MgSO4 - 1.1g
Soda - 4.2g
Fosforas - 0 
PH->5.31 ?

Sparge:
CaCl - 2.4g
CaSO4 - 3.6g
MgSO4 - 1.2g

Mash
67C - 60min
Out - 77C
F20C
Prisijungę aludariai