Receptas / Nr.84 - Sr. Stout
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. birželio 23 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
76
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 5.100 | 66.1 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.000 | 13.0 | |
Crystal malt | 131.0 | 0.700 | 9.1 | |
Laktozė | 1.0 | 0.350 | 4.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1506.6 | 0.280 | 3.6 | |
BEST Chocolate salyklas | 907.0 | 0.260 | 3.4 | |
Skrudinti miežiai | 1159.0 | 0.030 | 0.4 | |
7.720 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M15 Empire Ale | 12.0 | 72 | |
Wyeast 5112: Brettanomyces Bruxellensis | 12.0 | 80 |
Pastabos
Vanduo:
Visas: 45L
Mash: 21L (RO)
Sparge: 24L (RO)
Profilis:
Ca: 72ppm
Cl: 68ppm
SO4: 104ppm
Mash:
CaCl - 2.1g
CaSO4 - 3,2g
MgSO4 - 1.1g
Soda - 4.2g
Fosforas - 0
PH->5.31 ?
Sparge:
CaCl - 2.4g
CaSO4 - 3.6g
MgSO4 - 1.2g
Mash
67C - 60min
Out - 77C
F20C
Visas: 45L
Mash: 21L (RO)
Sparge: 24L (RO)
Profilis:
Ca: 72ppm
Cl: 68ppm
SO4: 104ppm
Mash:
CaCl - 2.1g
CaSO4 - 3,2g
MgSO4 - 1.1g
Soda - 4.2g
Fosforas - 0
PH->5.31 ?
Sparge:
CaCl - 2.4g
CaSO4 - 3.6g
MgSO4 - 1.2g
Mash
67C - 60min
Out - 77C
F20C
Baltijos Puta
2020 m. vasario 22 d.