Receptas / Saisonas su žolelėmis - mažas
Informacija
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.62
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 2.200 | 40.4 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 2.200 | 40.4 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.350 | 6.4 | |
Rugių salyklas | 7.0 | 0.350 | 6.4 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.350 | 6.4 | |
5.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Centennial | 10.0 | 15 | 60 | |
Chinook | 10.0 | 28 | 15 | |
Chinook | 10.0 | 28 | 0 | |
71 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 15.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 10.0 g | Virimui | 10 min. | |
Šalavijas | 6.0 g | Virimui | 5 min. | |
Rozmarinas | 6.0 g | Virimui | 5 min. | |
Čiobrelis | 6.0 g | Virimui | 5 min. |