Informacija

Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
38 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. liepos 2 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 8 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.011
ABV:
4.4 %
IBU:
18
EBC:
12
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 8.591
Cukrus 0.0 1.273
CaraBelge salyklas 32.5 0.318
Gliukozė 0.0 0.127
      10.309

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Blanc 10.0 19 60
Hallertauer Blanc 10.0 19 5
      38  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey 191.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kardamonas 3.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

5ml 85% f.r.
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka
ANTROKAS





Prisijungę aludariai