Receptas / Triptikas. Delyriukas II
Informacija
Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
38 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. liepos 2 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 8 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 8.591 | 83.3 | |
Cukrus | 0.0 | 1.273 | 12.3 | |
CaraBelge salyklas | 32.5 | 0.318 | 3.1 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.127 | 1.2 | |
10.309 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Blanc | 10.0 | 19 | 60 | |
Hallertauer Blanc | 10.0 | 19 | 5 | |
38 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey | 191.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kardamonas | 3.0 g | Virimui | 5 min. |
Pastabos
5ml 85% f.r.
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka
ANTROKAS
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka
ANTROKAS