Receptas / Vingiu Dubingiu Saison
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 80.0 | |
Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.600 | 12.0 | |
Nesalykliniai Kviečiai | 3.0 | 0.400 | 8.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 2.5 | 60 | 60 | |
Styrian Goldings | 2.5 | 20 | 10 | |
Styrian Goldings | 2.5 | 20 | 0 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 99 |
Pastabos
Vanduo:
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=H7TY2YX
Mash:
64/60
75/10
BG: 1.042 (28). Mash Eff 77%
Fermentacija: ~24°C (Aplinkos)
Pusę subuteliuojam paprastai, pusę į antrinę su mėlynėmis (2,2kg) trims savaitėms. 8/23/18
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=H7TY2YX
Mash:
64/60
75/10
BG: 1.042 (28). Mash Eff 77%
Fermentacija: ~24°C (Aplinkos)
Pusę subuteliuojam paprastai, pusę į antrinę su mėlynėmis (2,2kg) trims savaitėms. 8/23/18