Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 8 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.011
ABV:
5.6 %
IBU:
55
EBC:
18
IBU/OG:
1.03
dominuoja apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas "Maltosa" 3.0 2.500
Miuncheno salyklas (Čekija) 13.0 1.000
CaraAmber 60.0 0.500
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 12.0 20 30
Columbus 12.0 20 20
Fuggle (U.K.) 5.0 20 10
Columbus 12.0 10 0
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 7.0 80

Pastabos

Salinimas:
15 min 52ºC (1:2);
60 min 65ºC (1:3);
tekinama ~95ºC vandeniu.

Fermentacija:
1) Pusė alaus (7L) išpilstyta be antrinės po 11 parų su FG 1.012
2) Likusi pusė alaus (7L) perpilta į antrinę su 15g Fuggle (granulės) keturioms paroms.
Prisijungę aludariai