Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 8 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.011
ABV:
5.6 %
IBU:
0
EBC:
18
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas "Maltosa" 3.0 2.500
Miuncheno salyklas (Čekija) 13.0 1.000
CaraAmber 60.0 0.500
      4.000

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 7.0 80

Pastabos

Salinimas:
15 min 52ºC (1:2);
60 min 65ºC (1:3);
tekinama ~95ºC vandeniu.

Fermentacija:
1) Pusė alaus (7L) išpilstyta be antrinės po 11 parų su FG 1.012
2) Likusi pusė alaus (7L) perpilta į antrinę su 15g Fuggle (granulės) keturioms paroms.
Prisijungę aludariai