Receptas / Blanche 50
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 5.500 | 45.1 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.500 | 36.9 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 2.200 | 18.0 | |
12.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.4 | 50 | 60 | |
Saldziuju apelsinu zieveles | 1.0 | 40 | 15 | |
Kalendra | 0.0 | 14 | 15 | |
104 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentum Mobile FM20 II karta | 500.0 | 76 | |
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 12.0 | 73 |
Pastabos
55 - 15 min
65 - 60 min
78 - 10 min -->
25 litrai su vienomis mielėm, kiti 25 su kitomis.