Receptas / Witbier v.3
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.20
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 2.600 | 59.6 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.100 | 25.2 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.480 | 11.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.180 | 4.1 | |
4.360 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 5.3 | 14 | 90 | |
14 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 34.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kalendra | 10.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Salinimas
5 min 45 °C;
5 min 45 °C;
45 min 62 °C;
35 min 68 °C
10min 74°C.
Viriau 90min
35 min 68 °C
10min 74°C.
Viriau 90min