Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugpjūčio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugsėjo 19 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.013
ABV:
4.7 %
IBU:
10
EBC:
7
IBU/OG:
0.20
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 2.600
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.100
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.480
Avižiniai dribsniai 4.0 0.180
      4.360

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 14 90
      14  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (saldžioji) 34.0 g Virimui 10 min.
Kalendra 10.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Salinimas
5 min 45 °C;
45 min 62 °C;
35 min 68 °C
10min 74°C. 
Viriau 90min
Prisijungę aludariai