Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
83 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugsėjo 3 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gegužės 7 d.

Parametrai

OG:
1.088
FG:
1.018
ABV:
9.3 %
IBU:
92
EBC:
101
IBU/OG:
1.04
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 6.200
TF Crystal rye malt 154.7 0.800
Brown Malt salyklas 150.9 0.500
Juodas salyklas Viking malt 1509.9 0.400
Kvietinis salyklas Viking malt 4.8 0.400
BEST Chocolate salyklas 905.6 0.100
TF Pale Chocolate 629.5 0.050
      8.450

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (DE) 7.7 150 60
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentum Mobile FM26 200.0 72
Lallemand Danstar Nottingham 200.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Čili pipirai 5.0 g Antrinei fermentacijai 7 d.

Pastabos

50C-10min
67X-1val
78C-tekinam
Prisijungę aludariai