Receptas / Kęstapinis-kanapinis (S.A.)
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. rugsėjo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugpjūčio 30 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
25
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.700 | 72.9 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 1.700 | 26.4 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1307.0 | 0.050 | 0.8 | |
6.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.7 | 20 | 60 | |
Perle (DE) | 7.7 | 20 | 10 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kepintos kanapių sėklos | 200.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
53 C - 15 min.
62 C - 60 min.
72 C - 20 min.
62 C - 60 min.
72 C - 20 min.
78 C - 2 min. tekinam
Kanapių sėklas kepinti 3-4 min. Sutraiškyti. Virti 10 min.