Receptas / Saison 2018_10
Informacija
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 5.000 | 71.4 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.000 | 14.3 | |
BEST Spelt salyklas | 40.0 | 0.500 | 7.1 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 90.9 | 0.500 | 7.1 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.8 | 40 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 10 | 30 | |
Chinook | 13.0 | 5 | 30 | |
55 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
SafAle BE-134 | 23.0 | 85 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | - | 15 min. |
Pastabos
Po fermentacijos 11 litrų supilstau į butelius
Į likusius 13 litrų supilu juoduosius serbentus 1kg ir palieku fermentuoti, žinoma naujame fermenteryje 10 dienu.
Į likusius 13 litrų supilu juoduosius serbentus 1kg ir palieku fermentuoti, žinoma naujame fermenteryje 10 dienu.