Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 1 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.010
ABV:
7.1 %
IBU:
28
EBC:
20
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
BEST Spelt salyklas 40.0 0.500
BEST Caramel Munich I salyklas 90.9 0.500
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 5.8 40 60
Cascade (US) 5.8 10 30
Chinook 13.0 5 30
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
SafAle BE-134 23.0 85

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g - 15 min.

Pastabos

Po fermentacijos 11 litrų supilstau į butelius
Į likusius 13 litrų supilu juoduosius serbentus 1kg ir palieku fermentuoti, žinoma naujame fermenteryje 10 dienu.
Prisijungę aludariai