Receptas / Weizenbock 2018_11
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
55 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 4 d.
Parametrai
OG:
1.075
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
7.3 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
39
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 5.100 | 51.0 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 2.800 | 28.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.100 | 11.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 0.400 | 4.0 | |
Crystal malt | 131.1 | 0.300 | 3.0 | |
BEST Chocolate salyklas | 907.7 | 0.100 | 1.0 | |
Special B salyklas | 292.2 | 0.100 | 1.0 | |
BEST Melanoidin Light salyklas | 50.0 | 0.100 | 1.0 | |
10.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 5.3 | 45 | 60 | |
Styrian Goldings | 5.3 | 25 | 10 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich Classic | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimui-21 ltr
Tekinimui- 16 ltr
71C-90min.
Fermentacija pradedama prie 16,7C
Po 3 val keliama iki 20,5C
Po 10 dienų 12C - 3 dienos
Tekinimui- 16 ltr
71C-90min.
Fermentacija pradedama prie 16,7C
Po 3 val keliama iki 20,5C
Po 10 dienų 12C - 3 dienos