Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
55 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 4 d.

Parametrai

OG:
1.075
FG:
1.019
ABV:
7.3 %
IBU:
23
EBC:
39
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 5.100
BEST Vienna salyklas 9.0 2.800
BEST Munich salyklas 15.5 1.100
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.400
Crystal malt 131.1 0.300
BEST Chocolate salyklas 907.7 0.100
Special B salyklas 292.2 0.100
BEST Melanoidin Light salyklas 50.0 0.100
      10.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 45 60
Styrian Goldings 5.3 25 10
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich Classic 12.0 75

Pastabos

Salinimui-21 ltr
Tekinimui- 16 ltr
71C-90min.
Fermentacija pradedama prie 16,7C
Po 3 val keliama iki 20,5C
Po 10 dienų 12C - 3 dienos

Nuotraukos

Prisijungę aludariai