Receptas / Miežių vynas
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
54 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 12 d.
Parametrai
OG:
1.108
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
11.3 %
|
|
IBU:
221
|
|
EBC:
44
|
|
IBU/OG:
2.06
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 7.200 | 84.7 | |
Amber salyklas | 45.0 | 1.000 | 11.8 | |
karamelinis salyklas Maltosa | 233.4 | 0.300 | 3.5 | |
8.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Centennial | 10.0 | 150 | 60 | |
Amarillo | 9.0 | 50 | 10 | |
Centennial | 10.0 | 50 | 10 | |
250 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 300.0 | 80 |