Receptas / Baltijos porteris R3
Informacija
Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
91 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. spalio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 22 d.
Parametrai
OG:
1.077
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
7.4 %
|
|
IBU:
37
|
|
EBC:
51
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 5.000 | 29.4 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 5.000 | 29.4 | |
pilsner salyklas cekiskas | 3.0 | 3.000 | 17.6 | |
Amber salyklas | 45.0 | 1.900 | 11.2 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 91.3 | 1.000 | 5.9 | |
karamelinis salyklas Maltosa | 233.6 | 0.800 | 4.7 | |
juodas salyklas vikingmalt | 1408.8 | 0.300 | 1.8 | |
17.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WLP820 Oktoberfest Lager | 200.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Amerikietiško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos | 50.0 g | Antrinei fermentacijai | 3 mėn. |