Receptas / Kolch
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 8.200 | 100.0 | |
8.200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 2565: Kolsch | 12.0 | 65 |
Pastabos
salinimas 66 laipsn. 90 min
Virimas 90 min
fermentacija 16 laipsn - 2 sav
20 ltr - s05 mieles FG - 1.013
20 ltr kolch mieles - fg 1.016
2 laipsniu 1 men lageriavimas
Virimas 90 min
fermentacija 16 laipsn - 2 sav
20 ltr - s05 mieles FG - 1.013
20 ltr kolch mieles - fg 1.016
2 laipsniu 1 men lageriavimas