Receptas / Tripel 2018_12
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
55 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 4 d.
Parametrai
OG:
1.085
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
9.4 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 9.000 | 86.5 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 1.000 | 9.6 | |
Abbey Malt salyklas | 45.0 | 0.300 | 2.9 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.100 | 1.0 | |
10.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (UK) | 4.5 | 40 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 30 | 45 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 30 | 30 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 60 | 5 | |
160 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M31 Belgian Tripel | 12.0 | 85 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 35 min. |
Pastabos
Salinimas
45C-45min
60C -60min
70C-15min
Tekinimas prie 76C (10 min)
Cukrus dedamas į virimas
45C-45min
60C -60min
70C-15min
Tekinimas prie 76C (10 min)
Cukrus dedamas į virimas
Šalinimas per 2 kartus
Salinimui 19 ltr.
Tekinimui 17 ltr.
Fermentacija prie 20C
Salinimui 19 ltr.
Tekinimui 17 ltr.
Fermentacija prie 20C
Aludarių Taurė 2019
2019 m. gegužės 19 d.