Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
55 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gruodžio 8 d.

Parametrai

OG:
1.085
FG:
1.013
ABV:
9.4 %
IBU:
36
EBC:
13
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 9.000
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 1.000
Abbey Malt salyklas 45.0 0.300
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.100
      10.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 40 60
Tettnanger (DE) 4.5 30 45
Tettnanger (DE) 4.5 30 30
Saaz (CZ) 4.0 60 5
      160  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M31 Belgian Tripel 12.0 85

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 35 min.

Pastabos

Salinimas
45C-45min
60C -60min
70C-15min
Tekinimas prie 76C (10 min)
Cukrus dedamas 3 fermentacijos dieną
Salinimui 19 ltr.
Tekinimui 17 ltr.
Fermentacija prie 20C
Prisijungę aludariai