Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
55 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 4 d.

Parametrai

OG:
1.085
FG:
1.013
ABV:
9.4 %
IBU:
33
EBC:
13
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 9.000
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 1.000
Abbey Malt salyklas 45.0 0.300
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.100
      10.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fuggle (UK) 4.5 40 60
Tettnanger (DE) 4.5 30 45
Tettnanger (DE) 4.5 30 30
Saaz (CZ) 4.0 60 5
      160  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M31 Belgian Tripel 12.0 85

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 35 min.

Pastabos

Salinimas
45C-45min
60C -60min
70C-15min
Tekinimas prie 76C (10 min)
Cukrus dedamas į virimas
Šalinimas per 2 kartus
Salinimui 19 ltr.
Tekinimui 17 ltr.
Fermentacija prie 20C
Prisijungę aludariai