Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 17 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.011
ABV:
5.7 %
IBU:
30
EBC:
27
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 4.600
BEST Caramel Amber salyklas 70.9 0.370
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 802.4 0.100
      5.070

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (US) 9.0 22 60
Northern Brewer (US) 9.0 10 15
Northern Brewer (US) 9.0 14 5
      46  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M54 Californian Lager 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Heat 3.33 gallons (12.6 L) of water to
165 °F (74 °C), stil· in crushed grains and
mash at 154 °F (68 °C). Mash for 60 minutes
then stir in boiled water to raise
grain bed temperature to 168 °F (76 °C).
Hold for 5 minutes. Recirculate until wort
is clear (about 20 minutes), then begin
running wort off to kettle. Sparge with
170 °F (77 °C) water. Boil wort for 90
minutes, adding hops at tinles indicated
in r ecipe. Add Irish moss with 15 minutes
left in boil. Cool wort and transfer to fermenter.
Aerate wort and pitch yeast.
Ferment at 64 °F (18 °C). Rack to secondary
when fermentation is complete.
Bottle when beer falls clear.
Prisijungę aludariai