Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. sausio 4 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.008
ABV:
4.3 %
IBU:
29
EBC:
72
IBU/OG:
0.71
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.200
Miežiniai dribsniai 3.0 0.700
BEST Skrudinti miežiai 1304.0 0.400
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 802.4 0.100
      5.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.0 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

Salinimas:
42C - užmaišymas, laikom 15 min.
65C - 60 min.
76C - 15 min.
Tekinam

Komentarai

  • GiN

    2018 m. Lapkričio 12 d.
    ?
  • AndriusK

    2018 m. Lapkričio 12 d.
    ketvirtadienį buvau atsinešes ir visiems patiko.
    galvojau ir tau taip patiko, kad kartoji mano recepta. nu bet, matau, kad prisvaigau.
  • GiN

    2018 m. Lapkričio 13 d.
    Kuris tavo receptas? Negi panašiai pataikiau padaryt? :)
  • AndriusK

    2018 m. Lapkričio 17 d.
    ragavom šitą https://www.aludariuklubas.lt/receptas/14601-36 
    labai panašiai. nors visi stautai panašūs..
  • GiN

    2018 m. Lapkričio 19 d.
    Klasika yra klasika :) Bet nėra labai panašūs - pas mane dribsnių dukart mažiau, dar šokoladinio šiek tiek yra.
Prisijungę aludariai