Receptas / Avižų stautas
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gruodžio 26 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
89
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Maris Otter | 6.3 | 11.600 | 74.6 | |
Flaked Oats | 4.0 | 1.500 | 9.6 | |
Caramel/Crystal 80L | 200.2 | 0.850 | 5.5 | |
Chocolate | 910.5 | 0.700 | 4.5 | |
Roasted barley | 1314.0 | 0.600 | 3.9 | |
Caramel/Crystal 40L | 100.1 | 0.300 | 1.9 | |
15.550 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.0 | 60 | 60 | |
East Kent Golding | 5.0 | 40 | 30 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 24.0 | 73 | |
Fermentis Safale S-04 | 24.0 | 73 |
Pastabos
Patoastinti avižas 30min. 130C temperatūroj 2-3 dienos prieš virimą.
25 litrams - RO 24+14. 65/1/33/43/2 RA - 44. NaCl - 1g, CaCl 2g, CaCo3 - 9g (3 į salinimą, 6 verdant), NaHCO3 - 3.
Skrudinti sudedami po konversijos, 15min.
Target mash pH - 5.5
Salinimas - 68C singlas.
25 litrams - RO 24+14. 65/1/33/43/2 RA - 44. NaCl - 1g, CaCl 2g, CaCo3 - 9g (3 į salinimą, 6 verdant), NaHCO3 - 3.
Skrudinti sudedami po konversijos, 15min.
Target mash pH - 5.5
Salinimas - 68C singlas.