Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugsėjo 26 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.017
ABV:
6.1 %
IBU:
33
EBC:
91
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 5.900
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
BEST Caramel Extra Dark salyklas 186.1 0.450
BEST Chocolate salyklas 907.7 0.400
BEST Skrudinti miežiai 1310.0 0.290
BEST Caramel Munich II salyklas 121.1 0.150
      7.990

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fuggle (UK) 4.0 45 60
Fuggle (UK) 4.0 55 30
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1318: London Ale III 16.0 73

Pastabos

Patoastinti avižas 30min. 130C temperatūroj 2-3 dienos prieš virimą.
Salinimas - 68C singlas.
Virimas 75min.
Fermentacija prie 19C.
Karbonizacija - 2.2vol.

Prisijungę aludariai