Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. sausio 26 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.017
ABV:
6.0 %
IBU:
25
EBC:
91
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 5.800
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
BEST Caramel Extra Dark salyklas 186.3 0.450
BEST Chocolate salyklas 909.1 0.400
BEST Skrudinti miežiai 1312.0 0.290
BEST Caramel Munich II salyklas 121.3 0.150
      7.890

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fuggle (UK) 4.0 37 60
Fuggle (UK) 4.0 37 30
      74  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 73
Fermentis Safale S-04 12.0 73

Pastabos

Patoastinti avižas 30min. 130C temperatūroj 2-3 dienos prieš virimą.
Salinimas - 68C singlas.
Virimas 60min.
Fermentacija prie 19C.
Karbonizacija - 2.2vol.

Prisijungę aludariai