Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. gruodžio 26 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.017
ABV:
5.9 %
IBU:
22
EBC:
89
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Maris Otter 6.3 11.600
Flaked Oats 4.0 1.500
Caramel/Crystal 80L 200.2 0.850
Chocolate 910.5 0.700
Roasted barley 1314.0 0.600
Caramel/Crystal 40L 100.1 0.300
      15.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.0 60 60
East Kent Golding 5.0 40 30
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 24.0 73
Fermentis Safale S-04 24.0 73

Pastabos

Patoastinti avižas 30min. 130C temperatūroj 2-3 dienos prieš virimą.
25 litrams - RO 24+14.  65/1/33/43/2 RA - 44. NaCl - 1g, CaCl 2g, CaCo3 - 9g (3 į salinimą, 6 verdant), NaHCO3 - 3.
Skrudinti sudedami po konversijos, 15min.
Target mash pH - 5.5
Salinimas - 68C singlas.

Prisijungę aludariai