Receptas / Storas ožys
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. spalio 15 d.
Parametrai
OG:
1.071
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
7.2 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
44
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.5 | 3.350 | 43.7 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 3.350 | 43.7 | |
CaraCrystal salyklas | 120.6 | 0.500 | 6.5 | |
BEST Special X salyklas | 351.8 | 0.380 | 5.0 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.080 | 1.0 | |
7.660 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (CZ) | 4.0 | 33 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 30 | 60 | |
63 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
52˚C – 15 min
61-62˚C – 60 min
68-72˚C – 30 min
78˚C – 15 min
61-62˚C – 60 min
68-72˚C – 30 min
78˚C – 15 min