Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
22 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. birželio 8 d.

Parametrai

OG:
1.090
FG:
1.024
ABV:
8.6 %
IBU:
52
EBC:
144
IBU/OG:
0.58
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2019

    2019 m. gegužės 19 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Porter and Stouts

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.500
BEST Munich salyklas 15.5 2.900
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.200
BEST Munich Dark salyklas 28.0 2.000
BEST Heidelberg salyklas 2.9 1.000
Brown Malt salyklas 150.6 0.700
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.600
BEST Caramel Munich II salyklas 120.6 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 803.6 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.100
      14.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 3.6 100 45
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 73

Pastabos

Naudotas mieliu dumblas nuo prieš tai buvusios fermentacijos. Fermentuota prie 12'C rūsyje. Prie 1.035 tankio parnešta į kambarį ir fermentuota prie 18'C.
Prisijungę aludariai