Receptas / LT_Baltic_Porter
Informacija
Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
22 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. lapkričio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. birželio 8 d.
Parametrai
OG:
1.090
|
|
FG:
1.024
|
|
ABV:
8.6 %
|
|
IBU:
52
|
|
EBC:
144
|
|
IBU/OG:
0.58
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.500 | 25.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 2.900 | 20.7 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.200 | 15.7 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 2.000 | 14.3 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 1.000 | 7.1 | |
Brown Malt salyklas | 150.6 | 0.700 | 5.0 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.600 | 4.3 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.6 | 0.500 | 3.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 803.6 | 0.500 | 3.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.100 | 0.7 | |
14.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 73 |
Pastabos
Naudotas mieliu dumblas nuo prieš tai buvusios fermentacijos. Fermentuota prie 12'C rūsyje. Prie 1.035 tankio parnešta į kambarį ir fermentuota prie 18'C.
Aludarių Taurė 2019
2019 m. gegužės 19 d.