Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 25 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.016
ABV:
6.2 %
IBU:
25
EBC:
50
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Biržų salyklas 7.0 5.000
Special B 400.3 0.500
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 0.500
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.500
Invertuotas cukrus 0.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.250
Aroma 150.1 0.160
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.100
      7.510

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 12 60
Kent Golding (U.K.) 5.1 12 60
Kent Golding (U.K.) 5.1 12 40
Kent Golding (U.K.) 5.1 12 15
      48  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Ardennes II generacijos 0.0 75

Komentarai

  • vidmantas

    2012 m. Kovo 21 d.
    Paliksiu. Jos užsispyrę, parodysiu ir aš savo charakterį :)
  • svyturys

    2012 m. Kovo 21 d.
    Jo, ufonautiškos jos. Pas mane šiai dienai su jomis alus rūgsta prie 22C. Viena dieną burbuliuoja, kitą ne, žėk dar kita vėl gyvos. Kantrybės manau reikia su jomis :)
  • Varliamushys

    2012 m. Kovo 21 d.
    Man jos burbuliuoja be sustojimo. Ėdrios labai. Ypač greit užsiveda. Nors praeitą kart teko nugriebt storą pyragą nuo paviršiaus. 3 dienas nieko vevyko o pyragas storio per 2 pirštus.
  • vidmantas

    2012 m. Kovo 21 d.
    O man užsiveda ir beveik visą darbą nudirba per 1-2 paras. Paskum jau prasideda... Nedirba nelyginėm per šventes ir savaitgaliais :) Bet svarbu alus skanus :)
  • vidmantas

    2012 m. Liepos 5 d.
    Toks vaizdas kad šis alutis jau pergyveno savo piką. Įtartinai trumpa branda pasirodė. Kas kaltas? Laikymo salygos visiems vienodos 10-14oC
Prisijungę aludariai