Receptas / Tradicinis Bock alus R1
Informacija
Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gruodžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 2 d.
Parametrai
OG:
1.077
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
7.9 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
39
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 10.000 | 58.8 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.800 | 22.4 | |
Amber salyklas | 45.0 | 2.000 | 11.8 | |
BEST Melanoidin salyklas | 70.8 | 1.000 | 5.9 | |
juodas salyklas Vikingmalt | 1409.9 | 0.200 | 1.2 | |
17.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.7 | 70 | 60 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 100 | 10 | |
170 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager | 300.0 | 78 |
Pastabos
52C-20min
65C-1val
72C-20min
78C-out
fermentacija 10C 3sav
brandinimas-3men nešildomoje patalpoje
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=F8LRGXZ
65C-1val
72C-20min
78C-out
fermentacija 10C 3sav
brandinimas-3men nešildomoje patalpoje
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=F8LRGXZ