Informacija

Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
90 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gruodžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 2 d.

Parametrai

OG:
1.077
FG:
1.017
ABV:
7.9 %
IBU:
23
EBC:
39
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 15.0 10.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.800
Amber salyklas 45.0 2.000
BEST Melanoidin salyklas 70.8 1.000
juodas salyklas Vikingmalt 1409.9 0.200
      17.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (DE) 7.7 70 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 100 10
      170  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager 300.0 78

Pastabos

52C-20min
65C-1val
72C-20min
78C-out
fermentacija 10C 3sav
brandinimas-3men nešildomoje patalpoje
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=F8LRGXZ
Prisijungę aludariai