Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gruodžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gruodžio 28 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.014
ABV:
5.6 %
IBU:
14
EBC:
10
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 6.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 6.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.000
      13.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 60 60
East Kent Golding 5.5 10 10
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich Classic 22.0 75

Pastabos

Salinimas:50C-20min,66C-70min.Kelta iki 78-tekinta.Misa vire 60min.
Prisijungę aludariai