Receptas / Saisonas bandymas 1
Informacija
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 50.0 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.000 | 16.7 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.000 | 16.7 | |
BEST Spelt salyklas | 40.0 | 1.000 | 16.7 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 5.3 | 40 | 60 | |
Saaz (CZ) | 4.0 | 40 | 20 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis SafAle BE-134 | 12.0 | 75 |