Receptas / Lengvutis
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. sausio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 5 d.
Parametrai
OG:
1.034
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
3.2 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Golden Promise Pale Ale salyklas | 5.0 | 2.700 | 91.5 | |
Fawcett Pale Chocolate Malt | 567.0 | 0.100 | 3.4 | |
BEST Careamel Pils salyklas | 5.0 | 0.100 | 3.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 801.2 | 0.050 | 1.7 | |
2.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 20 | 60 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1728: Scottish Ale | 12.0 | 71 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Super Moss HB | 4.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
NURODYMAI vanduo iki 69° C . Laikykite 1 valandą
Recirkuliuokite tol, kol misa bus aiški. Virinama 90 minučių.
Likus desimciai minučių iki virimo pabaigos, į verdantį mišinį įpilkite Super Moss HB (alaus skaidrumui). Kai virimas yra baigtas, atvėsinkite iki žemesnės kaip (18° C) temperatūros Stipriai aeruokite misą.Fermentacija (13–21 ° C) temperatūroje iki 3 savaičių.Butelis ir karbonizacija. 10 dienu(18–21 C)
1,5 šaukštelio kalcio chlorido
Peckelis
2019 m. Kovo 4 d.arvyds13
2019 m. Kovo 5 d.Zhiniukas
2019 m. Kovo 5 d."I’d suggest using unaltered water the first time you brew"
arvyds13
2019 m. Kovo 5 d.Peckelis
2019 m. Kovo 5 d.https://www.aludariuklubas.lt/wiki/straipsniai/apie_vandeni
P.S. Ir anglų kalbos žinios nelabai čia prie ko.