Receptas / Lengvai pagaminamas alus
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
100 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 15 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 22 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
0
|
|
EBC:
49
|
|
IBU/OG:
0.00
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Coopers REAL ALE | 25.0 | 1.700 | 50.0 | |
Tamsus Čekiškas salyklo ekstraktas | 170.1 | 1.700 | 50.0 | |
3.400 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Coopers pakuoteje buvusios mieles | 7.0 | 70 |
Pastabos
Virimo eiga: http://jmz.blogas.lt
pofke
2012 m. Kovo 15 d.Kukurūzų cukrus (gliukozė) tikrai neprideda skoniui intensyvumo, o tik kilsteli laipsnius be galimybės atsirasti šalutiniams poskoniams, kas gali nutikti naudojant baltą cukrų.
Jei planuoji rimčiau užsiimt aludaryste (t.y. ne vieną kartą virt), pereik ant salyklo ir apynių, o ne šitų bankių. Procesas įdomesnis, alus skanesnis ir pigesnis.
vidmantas
2012 m. Kovo 15 d.Modeslovas
2012 m. Kovo 16 d.