Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
100 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 15 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 22 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.017
ABV:
5.1 %
IBU:
0
EBC:
49
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Coopers REAL ALE 25.0 1.700
Tamsus Čekiškas salyklo ekstraktas 170.1 1.700
      3.400

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Coopers pakuoteje buvusios mieles 7.0 70

Pastabos

Virimo eiga: http://jmz.blogas.lt

Komentarai

  • pofke

    2012 m. Kovo 15 d.
    Čia apie pastebėjimus blogo įraše:
    Kukurūzų cukrus (gliukozė) tikrai neprideda skoniui intensyvumo, o tik kilsteli laipsnius be galimybės atsirasti šalutiniams poskoniams, kas gali nutikti naudojant baltą cukrų.

    Jei planuoji rimčiau užsiimt aludaryste (t.y. ne vieną kartą virt), pereik ant salyklo ir apynių, o ne šitų bankių. Procesas įdomesnis, alus skanesnis ir pigesnis.
  • vidmantas

    2012 m. Kovo 15 d.
    Mano pirmas alus buvo taip pat iš bankės. Lageris, raugintas prie 20 laipsnių ir tuomet buvo pats skaniausias kada nors ragautas alus :DDD
  • Modeslovas

    2012 m. Kovo 16 d.
    Tai daugelis kogero pradejom nuo BANKIU :), saknus artode alus :), kol salyklinio virt nepradejau. Turi kažkoki skoni bendra visi bankiniai ir tas skonis nelabai man.
Prisijungę aludariai