Receptas / #3 Čekas Miunhene
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 7 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Briess Munich Liquid Malt Extract (LME) | 20.0 | 1.500 | 62.2 | |
Pilsen Malt (Avangard) | 1.0 | 0.630 | 26.1 | |
Munich Dark (Avangard) | 28.0 | 0.140 | 5.8 | |
Caramel Munich I (Weyermann) | 92.8 | 0.140 | 5.8 | |
2.410 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M54 Californian Lager | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Whirlfloc Tabletės 1/2 | 0.5 g | Virimui | 10 min. | |
cukrus | 55.0 g | Buteliuose | - |
Pastabos
Salinsiu maišiuke. Bandysiu palaikyt 62-65C kokia 45-60 min, kol krakmolo nebeliks (tikrinsiu su jodu).
Sausas apyniavimas 4 dienos prieš išpilstant.
Fermentuot 3 savaites bandysiu, gal mielių skonis ne taip jausis.
Fermentuojant mieles sunkiai kuresi. Burbuliatorius tylejo 48 val ir nesimate jokio judesio fermentery. Paskui uzsikure, bet nebuvo tokios aktyvios, kaip pries tai virtame aluje.
Sausas apyniavimas 4 dienos prieš išpilstant.
Fermentuot 3 savaites bandysiu, gal mielių skonis ne taip jausis.
Fermentuojant mieles sunkiai kuresi. Burbuliatorius tylejo 48 val ir nesimate jokio judesio fermentery. Paskui uzsikure, bet nebuvo tokios aktyvios, kaip pries tai virtame aluje.