Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 7 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.011
ABV:
5.9 %
IBU:
22
EBC:
22
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Briess Munich Liquid Malt Extract (LME) 20.0 1.500
Pilsen Malt (Avangard) 1.0 0.630
Munich Dark (Avangard) 28.0 0.140
Caramel Munich I (Weyermann) 92.8 0.140
      2.410

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Azacca 12.0 8 60
Saaz (CZ) 2.8 14 60
      22  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M54 Californian Lager 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Whirlfloc Tabletės 1/2 0.5 g Virimui 10 min.
cukrus 55.0 g Buteliuose -

Pastabos

Salinsiu maišiuke. Bandysiu palaikyt 62-65C kokia 45-60 min, kol krakmolo nebeliks (tikrinsiu su jodu).
Sausas apyniavimas 4 dienos prieš išpilstant.
Fermentuot 3 savaites bandysiu, gal mielių skonis ne taip jausis.
Fermentuojant mieles sunkiai kuresi. Burbuliatorius tylejo 48 val ir nesimate jokio judesio fermentery. Paskui uzsikure, bet nebuvo tokios aktyvios, kaip pries tai virtame aluje.
Prisijungę aludariai