Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 21 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 23 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.011
ABV:
5.0 %
IBU:
4
EBC:
8
IBU/OG:
0.07
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 3.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 3 60
      3  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 78
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 78

Pastabos

X4. Catharina Sour
IBU 2 – 8
SRM 2 – 7
OG 1.039 – 1.048
FG 1.002 – 1.008
ABV 4.0% – 5.5%

mash pH 5.3
4g gipso, 5g kalcio chlorido, 3ml fosforo
45 - mash in
63 - 60min
72 - 20min
78 - mash out

No hops before souring.
Drop pH with lactic acid to 4.5 before sour pitch.
Kettle souring to pH 3.3 at 36-38C. Try to avoid oxigen.

Fruits added after fermentation for ~1 week.
Prisijungę aludariai