Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 22 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. kovo 25 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.006
ABV:
4.6 %
IBU:
22
EBC:
7
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2019

    2019 m. gegužės 19 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Sour and Specialty beers

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.8 25 60
East Kent Golding 5.5 25 10
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 12.0 86

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Lallemand WildBrew™ Sour Pitch laktobakterijos 10.0 g Salinimui 36 val.

Pastabos

Salinimas vienfazis 65C-60 min

Sour Pitch užkrėsta su visu pakeliu, pradinė temperatūra 38C, paskui leista natūraliai leistis, dėl to laikas ilgesnis. 
Pasiektas pH 3,9- tada virimas
Į antrinę 3 kg šaldytų aviečių (iš Sanitex).
Prisijungę aludariai