Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 25 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.014
ABV:
6.5 %
IBU:
48
EBC:
20
IBU/OG:
0.75
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 5.600
Crystal malt 131.3 0.300
      5.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target 8.2 43 60
East Kent Golding 5.1 30 10
East Kent Golding 5.1 30 0
      103  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 78

Pastabos

Teminis receptas VAK gegužės mėnesio susitikimui.

Dalykai, kuriuos stengiamės daryti vienodai ir kuo tiksliau:
  • Tiksliai laikomės recepto ingredientų ir laikų.
  • Single infusion salinimas prie 67°C.
  • Karbonizacija 2.3 vol.
Laisvai pasirenkami dalykai:
  • Vandens parametrai ir priedai.
  • Skaidrinimo priedai/metodai.
  • Mielių kiekis ir maistas mielėm(nutrient).
  • Fermentacijos temperatūrų režimas.
P.S. efektyvumą ir verdamą kiekį pasikoreguokite pagal savo sistemą.
P.S.2 Recepte nurodyti apynių AA iš Savo alaus, recepto sudarymo metu. Faktinį apynių kiekį pasikoreguokite taikydami į recepte nurodytą IBU.
Prisijungę aludariai