Receptas / Wit-aminas
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 50.0 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 50.0 | |
4.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Mittelfruh | 4.2 | 20 | 60 | |
Hallertauer Mittelfruh | 4.2 | 10 | 20 | |
Kalendros sėklų (traiškytų) | 0.0 | 10 | 5 | |
Curacao žievelė (pastovėjus pusmetį) | 0.0 | 50 | 5 | |
Kardamono sėklos | 0.0 | 15 | 5 | |
105 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3942 | Belgian Wheat | 12.0 | 75 |
Pastabos
Kardamono sėklos ne gramais, o 15 luobelių.
Dainius
2012 m. Gegužės 2 d.Tiršta puta, gaivus ir labai skanus. Nėra prie ko prikibt.