Informacija

Kiekis:
80 litrų
Efektyvumas:
88 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 5 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.015
ABV:
6.4 %
IBU:
86
EBC:
24
IBU/OG:
1.36
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 11.000
BEST Munich salyklas 15.5 2.000
Avižiniai dribsniai 4.0 2.000
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (Pale Ale) 35.0 1.700
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 1.000
Karameinis salyklas Maltosa 235.8 1.000
      18.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic 13.4 250 60
Mosaic 13.4 400 0
Mosaic 13.4 300 0
      950  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 400.0 77

Pastabos

Ištekinus -2 virimai po 40l
1virimas 50g Mosaic 60min IBU 33
              200g Mosaic šaldant nuo 75C 20min
       2 fermenteriai po 20l
              1 fermentuojame APA
              2-du sausi apyniavimai  Mosaic 100g po 5d  4iir 9 fermentacijos dieną -NEIPA
2 virimas -IPA
200g Mosaic iš 1virimo whirlpool- 60min  IBU 134
200g Mosaic  šaldant nuo 75C
100g Mosaic sausam apyniavimui 5d nuo 5 fermentavimo dienos 
vanduo
1 virimas 
134-26-28-121-137
2 virimas  92 -26-28-47- 137
Prisijungę aludariai