Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 22 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 11 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
4.8 %
IBU:
30
EBC:
12
IBU/OG:
0.61
ryškus apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) 15.0 1.700
Medus 2.0 0.700
      2.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 9.0 20 60
Magnum 9.0 10 5
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (antros kartos) 12.0 73

Komentarai

  • Gytis

    2012 m. Rugpjūčio 11 d.
    Kokioje temperatūroje fermentuosi?
  • mzfoto

    2012 m. Rugpjūčio 13 d.
    Apie 19-20C. Tamsiame kambarelyje
  • Gytis

    2012 m. Rugpjūčio 13 d.
    Turėtų būti neblogas alus. Tik gal pilsneriu vadinti nederėtų, mano kuklia nuomone. Na bet svarbu, kad alus būtų gardus.
Prisijungę aludariai