Informacija

Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 16 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 5 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.010
ABV:
5.5 %
IBU:
14
EBC:
6
IBU/OG:
0.27
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 7.000
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 30 8
Hallertau Blanc 10.5 100 2
      130  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M42 New World Strong Ale 11.0 81

Pastabos

42 virimui, ELIS M42


7? valandos.

Virta 2019-03-17
Pilstyta 2019-04-05

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 69 (pilta į 75), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 20 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.

Pradinis OG 13 BRIX
Galutinis FG 2,5 BRIX
pH po virimo XXXXX
pH 4,61 po fermentacijos pilstant.

Startas su 25 C iškart dedant į 19 C aplinką, fermentacija prie 19 C, dvi savaites. Savaitė prie 10C.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 3 E
Salyklas 5 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)


Prisijungę aludariai