Informacija

Kiekis:
38 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 21 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 29 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.014
ABV:
6.5 %
IBU:
47
EBC:
20
IBU/OG:
0.73
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 10.000
Crystal malt 150.1 0.540
      10.540

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target 8.2 80 60
East Kent Golding 5.8 50 10
East Kent Golding 5.8 55 0
      185  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 78

Pastabos

Teminis receptas VAK gegužės mėnesio susitikimui.

Dalykai, kuriuos stengiamės daryti vienodai ir kuo tiksliau:
  • Tiksliai laikomės recepto ingredientų ir laikų.
  • Single infusion salinimas prie 67°C.
  • Karbonizacija 2.3 vol.
Laisvai pasirenkami dalykai:
  • Vandens parametrai ir priedai.
  • Skaidrinimo priedai/metodai.
  • Mielių kiekis ir maistas mielėm(nutrient).
  • Fermentacijos temperatūrų režimas.
P.S. efektyvumą ir verdamą kiekį pasikoreguokite pagal savo sistemą.
P.S.2 Recepte nurodyti apynių AA iš Savo alaus, recepto sudarymo metu. Faktinį apynių kiekį pasikoreguokite taikydami į recepte nurodytą IBU.
Prisijungę aludariai