Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 22 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 22 d.

Parametrai

OG:
1.087
FG:
1.013
ABV:
9.7 %
IBU:
39
EBC:
65
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
BEST Munich Dark salyklas 28.0 0.800
CaraCrystal salyklas 120.2 0.600
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.350
Konditerinis cukrus (rudas) 500.8 0.350
Special B salyklas 290.4 0.200
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.200
Miežiniai dribsniai 3.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 801.2 0.100
      7.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 80 40
Hallertauer Hersbrucker 3.5 38 20
Hallertauer Hersbrucker 3.5 35 5
      153  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M31 Belgian Tripel 12.0 85

Pastabos

Žr receptą Rocheffort 10
Prisijungę aludariai