Receptas / 35. KARAMELĖ IV
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 24 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 30 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 5.700 | 86.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 7.6 | |
karamelinis | 301.0 | 0.400 | 6.1 | |
6.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.9 | 47 | 60 | |
Challenger | 7.8 | 20 | 5 | |
67 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 6.0 g | - | - |
Pastabos
52c -10min
64c-75min
72c-10min
78c-1min
100c-90min
64c-75min
72c-10min
78c-1min
100c-90min