Receptas / Keistas kvietinis (Fruit Edition)
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 26 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. birželio 13 d.
Parametrai
OG:
1.035
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
3.5 %
|
|
IBU:
7
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.19
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.000 | 50.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 50.0 | |
4.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Lallemand WildBrew™ Sour Pitch laktobakterijos | 5.0 g | Pirminei fermentacijai | - |
Pastabos
Pagal Mikey Sunshine Berliner Weisse
(Mash at 65 degrees C for 45 minutes. Pull ~3. l decoction (thickest
part of the mash) and bring to boil with hops for 15 minutes. Add back
to mash, recirculate, and sparge. Then move directly to carboy.
)