Informacija

Kiekis:
31 litras
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. kovo 30 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 15 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.010
ABV:
5.0 %
IBU:
22
EBC:
6
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 5.200
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 12.0 20 60
Citra 12.0 20 5
Citra 12.0 10 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham (1x naudotos) 150.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 7.0 g Virimui -

Pastabos

Kada fermentacija baigėsi ir OG stabili bent 2 dienas, numetu temp iki 10c ar mažiau, per kokias 24val, tada pasidarau želatinos tirpalą vandenyje apie 65c (150ml vandens ir 1 arbatinis šaukštelis grynos želatinos 20 litrų alaus, be jokių priedų ir žinoma viskas sanitariai), supilu turinį į alų. Tada 24h ir alus skaidrus.
Prisijungę aludariai