Receptas / Pavirtų avižų stautas
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 22 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
62
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas PILSNER | 3.0 | 4.000 | 70.2 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 14.0 | |
BEST Black salyklas | 1004.0 | 0.500 | 8.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 7.0 | |
5.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.1 | 50 | 60 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 6.0 | 75 |
Pastabos
10min 50c
70min 62c
5min 78c
Dribsniai pavirti ~20min. dapilta šalto vandens ir salyklo iš viršaus.
Juodas salyklas į antrą salinimo puse.
70min 62c
5min 78c
Dribsniai pavirti ~20min. dapilta šalto vandens ir salyklo iš viršaus.
Juodas salyklas į antrą salinimo puse.