Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 1 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.016
ABV:
6.0 %
IBU:
24
EBC:
55
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.500
Konditerinis cukrus (rudas) 400.3 0.500
Special B 400.3 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.100
      8.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger (U.K.) 7.0 50 60
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Ardennes (3 karta) 50.0 74

Pastabos

del atenuacijos bus matyt.
Prisijungę aludariai