Receptas / Pirmasis kviečio grūdas
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 6.000 | 54.5 | |
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.000 | 27.3 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 2.000 | 18.2 | |
11.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra | 13.0 | 20 | 60 | |
Curacao | 1.0 | 30 | 15 | |
Kalendra | 0.0 | 10 | 15 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 16.0 | 78 |
Modeslovas
2012 m. Balandžio 4 d.zaltys
2012 m. Balandžio 4 d.west
2012 m. Balandžio 4 d.west
2012 m. Gegužės 7 d.reiks kartot nes karštą vasaros dieną suėjo bokalas beveik vienu mauku. norėtųsi truputi daugiau kūno, bet spėju čia dėl prasto efektyvumo. kitam sykiui reikia dėt salyklo daugiau.
alugeris
2012 m. Gegužės 17 d.