Informacija

Kiekis:
35 litrai
Efektyvumas:
51 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gegužės 21 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.011
ABV:
5.1 %
IBU:
18
EBC:
8
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 6.000
Pilsnerio salyklas 3.0 3.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 2.000
      11.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 20 60
Curacao 1.0 30 15
Kalendra 0.0 10 15
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 16.0 78

Komentarai

  • Modeslovas

    2012 m. Balandžio 4 d.
    Dariau 40L kviecio veinu virimu. 20L su mauri 20L su WB-06. Tai su mauri buvo žymiai skanesnis , su WB kazkoks be skonio.
  • zaltys

    2012 m. Balandžio 4 d.
    Kvietinis salyklas ir dribsniai kemša filtrą, kadangi pirmas, nedėčiau dribsnių ir kvietinio naudočiau 50 procentų.
  • west

    2012 m. Balandžio 4 d.
    tai kad geras tas mano filtras. na gal salyklą tada susimalsiu stambiau.
  • west

    2012 m. Gegužės 7 d.
    na gavosi labai neblogas lengvas gaivus kvietinukas.
    reiks kartot nes karštą vasaros dieną suėjo bokalas beveik vienu mauku. norėtųsi truputi daugiau kūno, bet spėju čia dėl prasto efektyvumo. kitam sykiui reikia dėt salyklo daugiau.
  • alugeris

    2012 m. Gegužės 17 d.
    viskas super. nieko nekeisčiau.
Prisijungę aludariai