Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 1 d.

Parametrai

OG:
1.071
FG:
1.007
ABV:
8.3 %
IBU:
5
EBC:
10
IBU/OG:
0.07
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.000
Nesalykliniai kviečiai 3.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 0.500
      7.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
celia 1.0 50 120
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYEAST 3278 Lambic 100.0 90
Bioferm champ 12.0 90

Pastabos

30g prancuzisko skrudinto azuolo 3men. antrineje
uzgazavimui bioferm champ
Brandinimas iki 2013 04

Turbid mashing:
45C rest 10min
59C rest 5min
turbid: nutekinam 1L pakeliam iki 82C

66C rest 30min
turbid: nutekinam 4L pakeliam iki 82C

72C rest 20min

sumaisom pirma ir antra turbid (82C) supilam i salinimo inda
temp pakyla iki 75C

sparging'as 88C praplaunant taninus

Nuotraukos

Komentarai

  • null

    2012 m. Balandžio 1 d.
    Ir kaip tau turbid mashing procesas. Man tai kažkas naujo buvo. :) Misa gavosi kaip aguonų pienas!
  • goem

    2012 m. Balandžio 1 d.
    sakyciau smagu visai, jauciau tokia mazyte itampele, lyg pirma karta alu gaminant. ne i visus restus su laiku itilpau, bet su temperaturom susitvarkiau. po turbid mashingo supratau kad reikia didesnio salinimo indo :)
Prisijungę aludariai