Receptas / FR Gueuze"
Informacija
Parametrai
OG:
1.071
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
8.3 %
|
|
IBU:
5
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.07
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.000 | 53.3 | |
Nesalykliniai kviečiai | 3.0 | 3.000 | 40.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.500 | 6.7 | |
7.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
celia | 1.0 | 50 | 120 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYEAST 3278 Lambic | 100.0 | 90 | |
Bioferm champ | 12.0 | 90 |
Pastabos
30g prancuzisko skrudinto azuolo 3men. antrineje
uzgazavimui bioferm champ
Brandinimas iki 2013 04
Turbid mashing:
45C rest 10min
59C rest 5min
turbid: nutekinam 1L pakeliam iki 82C
66C rest 30min
turbid: nutekinam 4L pakeliam iki 82C
72C rest 20min
sumaisom pirma ir antra turbid (82C) supilam i salinimo inda
temp pakyla iki 75C
sparging'as 88C praplaunant taninus
uzgazavimui bioferm champ
Brandinimas iki 2013 04
Turbid mashing:
45C rest 10min
59C rest 5min
turbid: nutekinam 1L pakeliam iki 82C
66C rest 30min
turbid: nutekinam 4L pakeliam iki 82C
72C rest 20min
sumaisom pirma ir antra turbid (82C) supilam i salinimo inda
temp pakyla iki 75C
sparging'as 88C praplaunant taninus
null
2012 m. Balandžio 1 d.goem
2012 m. Balandžio 1 d.