Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. birželio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. kovo 28 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.014
ABV:
5.0 %
IBU:
11
EBC:
7
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 3.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.480
Avižiniai dribsniai 4.0 0.180
      5.160

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.3 14 90
Sladek 7.0 10 10
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (saldžioji) 34.0 g Virimui 10 min.
Kalendra 10.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Salinimas
5 min 45 °C;
45 min 62 °C;
35 min 68 °C
10min 74°C. 
Viriau 90min
Prisijungę aludariai