Receptas / Witbier v.3.1
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.21
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 3.000 | 58.1 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.500 | 29.1 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.480 | 9.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.180 | 3.5 | |
5.160 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 5.3 | 14 | 90 | |
Sladek | 7.0 | 10 | 10 | |
24 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit | 12.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 34.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kalendra | 10.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
Salinimas
5 min 45 °C;
5 min 45 °C;
45 min 62 °C;
35 min 68 °C
10min 74°C.
Viriau 90min
35 min 68 °C
10min 74°C.
Viriau 90min