Receptas / acigeronas
Informacija
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 47.6 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 47.6 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.300 | 4.8 | |
6.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.8 | 24 | 60 | |
24 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 18.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalendra | 1.0 g | Virimui | 1 min. | |
Citrinos žievelė | 1.0 g | Virimui | 1 min. | |
Ramunėlių žiedai | 1.0 g | Virimui | 1 min. |
Pastabos
nutekinus 15 kg pilsnerio iš "sudie razumėli" pirmoką ,papildyta salintu lygiagrečiai 3 kg kvietinio salyklo ir tekinta antrokas ir gauta išeiga "acigeronui" ir "koks skirtumas".
citrina ,ramunėlės ir kalendra iš akies.
citrina ,ramunėlės ir kalendra iš akies.