Receptas / blondinas
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. balandžio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 5 d.
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 4.500 | 77.6 | |
Kukurūziniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 8.6 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.300 | 5.2 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.300 | 5.2 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.200 | 3.4 | |
5.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 35 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 4.1 | 25 | 40 | |
Curacao | 0.0 | 15 | 10 | |
Saaz (Czech) | 4.1 | 10 | 5 | |
85 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 12.0 | 72 |
null
2012 m. Balandžio 5 d.null
2012 m. Balandžio 5 d.Gytis
2012 m. Balandžio 5 d.Vezlius
2012 m. Balandžio 5 d.Tikiuosi gausis bent kažkas panašaus į Blond elį :)
O kokia jūsų nuomonė apie antrinę fermentaciją? Planuoju po pirminės tiesiog išpilstyti į butelius idedant čiut čiut cukraus.
Gytis
2012 m. Balandžio 6 d.