Receptas / 50-40-10
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.20
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 5.500 | 50.0 | |
Vokiskas Pisner salyklas | 3.0 | 4.400 | 40.0 | |
Rugių salyklas | 6.0 | 1.100 | 10.0 | |
11.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bobek (Slovenia) | 5.2 | 45 | 60 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
3068 | Weihenstephan Weizen | 12.0 | 75 |
Pastabos
salinau 67C- 2 val
mieles 21C
165
mieles 21C
165