Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. liepos 26 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 21 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.010
ABV:
5.9 %
IBU:
38
EBC:
16
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 6.000
BEST Red X salyklas 30.0 3.000
Bazinis čekiškas maltozos salyklas 3.0 2.000
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 1.000
      12.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 50 60
Cascade (US) 5.8 50 10
Citra 12.0 50 0
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 200.0 82

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 16.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

12 kg. salyklo. salinta 66 1 h, 36 l vandens. tekinimui 30 l. vandens. pracirkuliuota dar 1 h. sudėtas netilpęs salyklas apie 1 kg. virtas sklidinas puodas. Šaldant dapilti dar trys ar keturi arbatiniai. Mielės 4 ar 5 kartos US 05. Gavosi per sprindį nuo bačkos viršaus. Išpilstyta 2019 08 16. Gavosi lygiai 50 l.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai